Zdroj: http://www.redbarons.sk/red-barons-pub/sezona-2013  •  Vydané: 17.3.2014 11:24  •  Autor: Lupus

Sezóna 2013

Sezóna 2013Je čím ďalej, tým ťažšie spomenúť si na všetko čo sa udialo v sezóne 2013. Asi je to aj tým že klasická fotka nejako vymizla a digitálne spomienky ostávajú v telefónoch, tabletoch, digitálnych fotoaparátoch a čo ja viem ešte v čom...

Je čím ďalej, tým ťažšie spomenúť si na všetko čo sa udialo v sezóne 2013. Asi je to aj tým že klasická fotka nejako vymizla a digitálne spomienky ostávajú v telefónoch, tabletoch, digitálnych fotoaparátoch a čo ja viem ešte v čom. A keď nie je fotodokumentácia, ťažko sa spomína na to čo sa udialo za celý rok ,veď už aj tá pamäť nie je najmladšia.

Tak si teda skúsim spomenúť na to čo sa ten rok udialo.

Sezóna začala tak ako každá iná, zimou a že bola riadne dlhá o tom ani nemusím písať.

Vrcholili plány na zraz, ktorý ako iste viete, konal sa v Nitrianskom Rudne pri Prievidzi

Zmena od ktorej sme očakávali strašne veľa sa nakoniec ukázala ako nie práve najlepšia a ako hovorí klasik “ iný kraj iný mrav “. Na zraz sme sa v skutku chystali zodpovedne a niektorý chystali a podktorý aj chlastali. Nakoniec sa zraz podarilo uskutočniť s plnou parádou, muzikou, nemeckým pivom , talianskou kávou , Dumkovou klobásou len ľudia akosi zabudli prísť a to nám šlachticom veru nestávalo a ani na počasie sa nedá nejako vyhovoriť lebo s výnimkou piatkového dopoludnia bolo fakt pekne a teplo.

Otázka znie “ kde udelali soudruzi z NDR chybu” tážko povedať ale po dôkladnej analyze sme dospeli k názoru, že zrazy ako sme ich poznali  sú už len spomienkou na doby už dávno minulé, kedy tu vládla Slovenská koruna a akási pohoda, kedy mali všetci more času na jazdeniea triezvenie.

Po predýchaní a vytriezvení zo zrazu sme konečne začali jazdiť nakoĺo prišlo aj leto.

Sezóna výletov začala podareným výletom do stredných čiech kde sme si pekne pojazdili v mestách ako Kutná Hora, Pardubice, Čáslav následovali ďalšie výlety ako zraz v Starom Hrozenkove, Eurobike v Pasohlávkach kde vrchcholom bolo niekoľko spoločných dní strávených v Chorvátsku a následne v Slovinsku kde sme zúčastnili na zraze MK Skorpijon, ktorý roky chodí na naše zrazy. Inak zraz to bol vynikajúci.

V septembri sme sa v hojnom počte zúčastni zrazu anielskeho klubu, ktorý dostal “plné farby”

Je strašná škoda že leto je take krátke ale svíta nám lepšie časy lebo že vraj sa globálne otepluje len mám pocit že keď to oteplenie pride, budeme jazdiť a iných dvojkolesových tátošoch na ručný pohon.

Ale vráťme sa mi k našim dvojkolesovým tátošom a k sezóne 2013.

Neviem či aj vám, ale mne chýbajú stare dobré časy , kedy sa jazdilo bezúhonne kam sme chceli, neboli facebooky,maili, webstránky. Mám pocit že čím viac je týchto možností tým menej sa stretávame ale o to viac sa “lajkujeme” malo by to byť asi opačne.

Na jeseň sa konala schôdza klubov v Krpáčove kde sa odsúhlasili zrazy na sezónu 2014.

Čo sa týka nášho zrazu tak ten pravdepodobne zanikne ale len preto aby vzniklo niečo nové a bolo to tak dobré ako prvé zrazy RED BARONS s kopou motoriek a ludí.

Začiatkom októbra sme ukončili sezónu v Turčianskych Tepliciach kam niektorý členovia pricestovali  vlakom. Ale na túto cestu si z nich asi  málokto pamätá.

V sobotu prebiehala návšteva najväčšieho jarmoku na Turci v obci Mošovce  kde naši členovia zaznamenali niekoľko rekordov z oblasti neviazanej zábavy .

Po jarmoku nasledoval samozrejme relax v kúpeloch a teplej, priam až smrtiacej teplej vode.

Na jeseň sme spustili druhý redizajn našej webstránky ktorá splńa nové trendy v oblasti webdizajnu.

Do konca roku sa toho už moc neudialo a začalo sa zimné schôdzovanie a plánovanie na sezónu 2014 ….a aby som nezabudol Mikulášska jazda bola.

Prajem všetkým členom klubu Red Barons úspešný štart do štrnástej sezóny v roku 2014.