Zdroj: http://www.redbarons.sk/red-barons-pub/sezona-2009-s-privlastkom-celkom-fajn  •  Vydané: 6.11.2013 8:52  •  Autor: Lupus

Sezóna 2009 s prívlastkom “celkom fajn”

Sezóna 2009 s prívlastkom  “celkom fajn”Stále mám pocit že tie tie sezóny prejdú rýchlejšie ako tie predchádzajúce.
Jeto asi tým že je kopec plánov a nie všetky sa podarí aj zrealizovať potom to navoduzuje pocit že sa málo jazdí a výletuje.
Začiatok sezóny 2009 sa niesol tak ako šesť rokov predtým, organizáciou 6 zrazu RED BARONS v Senci.

Rozdané ulohy sa plnili priebežne, rutinne.

Čo bolo začiatkom roku iné? Nekonal sa tradičný futbal, ktorý organizoval RDMC, asi to už nebolo zaujímavé keďže sme všetky ročníky vyhrali. Boli to pekné časy.

Medzičasom začal Braňo pracovať z myšlienkou veľkého výletu do Rakúsko Talianskych álp.

Začiatkom marca sme mali tradičnú výročnú členskú schôdzu, zase sme sa museli rozísť z niektorými členmi ( Fero ital, Aďo Kucek), ktorým vznikli iné priority.

Ale na druhej strane sme s potešením prjali nového člena Dumka, ktorý s nami už niekoľko sezón jazdí, varí, hraje, hrá nohejbal a chrápe.

V apríli sme rekognoskovali terén v Senci a dotiahli detaili aby sme to 1.mája mohli odpáliť.

Pred tým sa nám podarilo zoganizovať 2. ročník “ Jarnej Gumovačky” za podpory klubov CRUSADERS a CMC INDIANS

1.mája sme teda odpálili 6.RED BARONS country & rock fest, ktorý dopadol na jednotku čo do organizácie aj počasia (konečne).

V máji vymyslel Maťko užasný výlet do južných čiech z krycím názvom Slunce ,Moto a pár kvapiek a to preto že svietilo slnko, pršalo.

Tento názov má smozrejme veľa spoločného s letnou trilógiou Slunce , seno atď. Pretože sme návštívili snaď najznámejší český zapadákov Hoštice kde sa spomínaná trilógia natáčala.

Po tejto akcii prišla na rad už spomínaná “ Alpentour”  kde sme absolvovali výlety po Rakúsko-talianskych alpách a navštívili známe alpské strediská Cortina, Grossglockner  atď. Tento výlet bol okrem iného spojený s maratónom Alpy – Nízke Tatry.

Maratón trval 10 hodín a meral bez mála 900km.

Môžem povedať bolo to o železnú riť.

Začiatkom júla Malý Rudko oslavoval štyridsiatku a následne po ňom Lupus.

V auguste boli zase tradičné akcie ako Lackov Balatón, Cickova Maminuvetraj.

Na začiatok septembra sme presunuli záver sezóny, ktorý sa po minulé roky konal v patinciach. Tento rok sme akciu presunuli na Bartošku. Podrobnosti vynechám, bolo fajn, len to počasie ná moc neprialo.

Po tejto podarenej akcii, ktorej sa sa zúčastnili aj niektorý členovia Crusaders klubu

sa JOJO a Gabo vydali na European Bikeweek na Faakersee čo je asi najväčšia motoakcia v Európe.

Koncom septembra sme navštívili záver sezóny novovzniknutého klubu BLACK ROSES COMMUNITY. Klubu, ktorý založili bývalý členovia CRUSADERS klubu.

Záver sa konal v Jelenci.

Sezóna bola teda na konci a v rýchlom slede prišli mikuášske jazdy,kapustnice, fazulovice, hruškovice, v neposlednom rade aj Vianoce a silvester a…

A bol tu úplný záver roku 2009, ktorý nepriniesol len Euro a le aj kopec pekných zážitkov.