Zdroj: http://www.redbarons.sk/red-barons-pub/2008-sezona-s-priznacnym-nazvom-kratka  •  Vydané: 6.11.2013 8:46  •  Autor: Lupus

2008 Sezóna s príznačným názvom “Krátka”

2008 Sezóna s príznačným názvom “Krátka” Krátka pre to, lebo sme mali kopec plánov na výjazdy ale stihli sme ich len pár a paradoxne najviac ich bolo ku koncu sezóny
Vo Februári sme tradične vyhrali futbalový turnaj o RDMC cup už ani neviem po koľký krát. Z´častnili sme sa historicky prvého motorkárskeho plesu, ktorý zorganizovali chalani z CMC Indians.Musím konštatovať že bolo výborne.

V marci končilo trojročné volebné obdobie “starej vlády” a prebehli nové voľby vedenia klubu. Veľa sa toho nezmenilo. Na čele zostal Lupus s Mirkom a Joja vystriedal Maťo.. Opustilo nás zopár členov (Spajdroš, Rolf) ale prijali sme aj nových  Inak všetko ostalo po starom.

Tak ako aj v predchádzajúcich rokoch sa nám podarilo zorganizovať už piaty ročník motorkárskeho zrazu, ktorému predchádzali horlivé prípravy pod Mirkovou taktovkou

Zraz sa konal ako aj v predchádzajúci rok na Seneckých jazerách. Podľa nášho hodnotenia bol ročník 2008 zatiaľ najlepší v doterajšej histórii.

Začiatkom apríla sa nám podarila zorganizovať príjemná akcia s názvom “Jarná Gumovačka” na ktorej sa podielali okrem nás aj kluby Crusaders a CMC Indians. Akcia vcelku príjemná, zúčastnilo sa asi 100 motoriek. Ani sme viac nečakali

V tejto sezóne prišlo aj kmasívnej obnove motoparku. Obnovu odštartoval na sklonku minulého roku Mirko, kúpou Valkírie.

Tento rok by mohol mať aj kľudne podnadpis  “ Koniec Shadowiek v klube” nakoľko Jojo, Malý Rudo a Gabo presedlali na vyššie kubatúry v prípade Joja a Malého Ruda to bol  dvojskok zo 600 na 1800 kubíkov. Gabo prešiel “len “na 750.

Lupus vymenil GW 1500 za GW 1800.

Kúpe Lupusovej a Rudovej motorky predchádzala návšteva USA kde sa vo veľkom obchode v ešte väčšom meste motorky kúpily.

Výpravu sprevádzal a rečovo zabezpečoval náš kamarát Mishko, Ktorému  ďakujeme za perfektnú koordináciu a pomoc, okrem iného aj pri kúpe motoriek.Ďalšou výmenou je na rade Cicka a čo to bude uvidíme v novej sezóne.

Koncom mája sa uskutočnil výlet do Demänovej pod Vojtovou taktovkou .

Výlet bol spojený z spoznávaním  Liptova a Slovenského podzemia v podobe Demänovskej jaskyne.

Ďalšou aktivitou bol už tradičný “Lackov Balatón”

Nasledovali Cickova “Maminuvetraj” na ktorej sme boli niektorý aj bez mamín ale vyvetrali sme sa riadne. Tento rok sa Maminuvetraj konalo v Kováčovej pri Zvolene.

Následne sme si urobili športový víkend na horskej chate Bartoška, kedy okrem iného bol aj najteplejší (35 st.) víkend v roku a to sa už písal 5.september 2008 a kde prebiehal skutočný špotový víkend po ktorom sme si liečili nie len pečeň ale tentokrát aj svalovicu.

Koncom septembra sme absolvovali záver sezóny Crusaders Klubu v Jelenci.kde sme v tombole vyhrali “veľmi hodnotné ceny”

A posledný septembrový víkend sme zorganizovali v Patinciach náš už tradičný a zároveň posledný  záver sezóny tohto druhu. Odhlasovali sme si že uzatváranie sezóny presunieme na Horský hotel Bartoška kde sme sa tretli s veľkou ústretovosťou domácich.

Sezóna 2008 sa začala dostávať do svojho absolútneho konca a zostávali už len predvianočné akcie ako Kapustnica, Fazulovica, Mikulášska jazda.

A už tu boli každoročné blahoželania k vianociam k novému roku.

Aby som nezabudol po 5 rokoch sa nám vrátil náš Andy, ktorý bol pozorovať klokany v Austrálii.

Sezóna 2009 už zakolpala na dvere a tak prajeme Veľa šťastných a slnečných kilometrov hurá do deviatej sezóny RED BARONS.