Zdroj: http://www.redbarons.sk/red-barons-pub/sezona-2007-recesia  •  Vydané: 6.11.2013 8:41  •  Autor: Lupus

Sezóna 2007 – Recesia

Sezóna 2007 – Recesia A je tu rok 2007 a s ním aj siedma sezóna RED BARONS……
Ktorá bola taká všelijaká až som mal pocit že nastala akási recesia, ale nakoniec všetko dobre dopadlo a odjazdili sme zase niečo nové.
Poďme však po poriadku.

V januári sa toho moc nestalo akurát že všetci zaplatili členské príspevky na čas.

Vo februári sa uskutočnil ďalší ročník futbalového turnaja (zámerne píšem že ďalšieho lebo už neviem či to bol 4 alebo 5 ročník), ktorý sme samozrejme tradične vyhrali ale tento krát to bolo o “chlp”

V apríli sme sa zúčastnili príjemného stretnutia v Stupave, ktoré zorganizovali chalani od Kikušovcov a ešte pred tým sme navštívili otvorenie KRAKEN HOUSE v známom motoreste “u Janíčkov” pri Kútoch

V apríli aj začali vrcholiť prípravy na  4.Ročník  RED BARONS moto country& rock fest-u (ziež som mohol vymyslieť kratší názov),ktorý zase poznačilo “krásne” upršané počasie,ale my už iný nebudeme, napriek tomu zraz sa celkom podaril až na to počasie.

Program zrazu bol už tradičný, v piatok country a v sobotu rock ,vystúpili kapely ako Taxmeni, Feelme, Nedráždiť, Tublatanka, Bukasový masív, Spanila Ďžavot, Valec Rekviem a.i.

Po skonční zrazu sa počasie samozrejme umúdrilo a my sme si mohli pojazdiť.

Prvý výlet bol naplánovaný do čiech. Organizoval ho Vojto a musím povedať výlet bol vynikajúci. Navštívili sme kopec pekných miest Pelhřimov, Chrudim , Kutná hora.

V auguste sme absolvovali tradičný výlet po slovensku kde nám tradične pršalo a Vojto hodil v Muránskej lehote “držku” naštastie sa nič nestalo a my sme mohli pokračovať ďalej. Zase sme objavili kus Slovenska kde sme ešte neboli (Senohrad, Slatinské lazy, Vígľašská Huta a.i.)  a to sme teda boli všelikde.

Samozrejme vrcholili početné motorkové zrazy na ktorých sme sa sporadicky objavovali.

Tento rok sa nikto neženil a ani nijaké významné životné jubileum sa neoslavovalo.

No a to sa už pomaly blížila jeseň a s ňou tradičný záver sezóny ktorý bol po druhý krát v Patinciach a po organizačnej stránke to bolo podľa mńa najlepšie ukončenie sezóny, ktoré ho sa zúčastnilo cca 100 ľudí medzi ktorými nechýbali chalani a baby zo spriateleného klubu CRUSADERS.

Na ich ukočení sezóny sme sa zúčastnili v Jelenci ( toto podujatie neviem bližšie opísať nakoľko sme testovali nový alkohol tzv.”Kaša Viliam” a to nás tak vyčerpalo že z celej party si pamätám príchod a odchod snáď na budúci rok ,ak nás zavolajú. pozn. autora)

O perfektnú náladu sa nám starali dve kapely Crusaders band a Country kapelka AHOJ , ktorú sme neoficiálne pasovali za klubovú kapelu.

V novembri okrem sviatku všech svätých a hnusného počasia sa nič mimoriadneho nestalo. A to sa už blížil predvianočný čas, ktorý začal 1.12. mega mikuláškou jazdou do centra Bratislavy na ktorej sa  zúčastnilo sa cca. 300 motoriek .

V našom RED BARONS PUBE na uskutočnila mikulášska kapustnica a na oplátku Crusaderi urobili fazuľovú párty, ktorá bola vynikajúca čo sa zábavy týkalo.

Fazuľovicu ako takú nemôžem hodnotiť nakoľko sa mi neušlo a tu platí “kto zváha nežerie” ale asi bola výborná lebo neostalo po nej nič.

No a bol tu koniec roku 2007, ktorý bol zase bohatý na zážitky a na nové priateľstvá.

A aby som nezabudol, Mirko si kúpil novú motorku HONDU F6C tak gratulujeme a prajeme veľa šťastných kilometrov.

Hurá do sezóny 2008, ôsmej  sezóny klubu RED BARONS

     Je to strašné, mám pocit že predchádzajúce riadky som písal len pred hodinou a medzitým uplynul rok. Už 8 rok oficiálneho fungovania  motocyklového klubu RED BARONS.

Len teraz sme si želali veľa šťastných kilometrov v sezóne 2008 a sezóna je šťastne aj s kilometrami za nami a že tých kilometrov bolo tento rok hodne potvrdí aj fotodokumentácia z výletov a jázd prevážne po Slovensku. Zámerne píšem že prevážne lebo boli sme aj na tradičnom Lackovom výlete na Maďarskom Balatóne.

Ale poďme pekne od začiatku.