Zdroj: http://www.redbarons.sk/red-barons-pub/sezona-2006-novy-zaciatok  •  Vydané: 6.11.2013 8:34  •  Autor: Lupus

Sezóna 2006 - Nový začiatok

Sezóna 2006 - Nový začiatok ... A, pršalo nie síce tak ako na Babe ale tradícia bola.
Sezóna 2006 začínala horlivými prípravami na zraz, ktorý otváral motosezónu 2006, takže sme sa snažili, aby bol čo najlepší.
Nový priestor, nový termín = nový začiatok.

Medzi tým sa uskutočnil už tradičný Futbalový turnaj o putovný pohár RED DEVILS. Tradične sme vyhrali a pohár je teraz ozdobou RED BARONS pubu (  v januári sa oficiálne otváral pub s názvom RED BARONS) 

Koncom februára 2006  sa Lupus s Ferom Italom, sprevádzaný iným motorkárom, zvaným "Mishko" vydali do Americkej Daytony aby okukli aj iné zrazy ako na slovensku. Výlet sa podaril a Zistenie bolo, že americký motorkári sa zabávajú presne tak isto ako Slovenský len majú vsetci Harleye, teda väčšina.

Po návrate spoza "veľkej mláky" sme sa pustili do posledných príprav hromadného útoku na Senecké Jazerá.

 

Marec žiaľ bol veľmi smutný mesiac. opustili nás dvaja, nášmu klubu blízky motorkári "Herbi" s RED DEVILS a "GOLDY" od PREDATORS. 

 

Ďen  "D" 5.5. 2006, prvý májový víkend. Žltý (rozumej slnko)  svieti, vonku je príjemne, teplúčko, všetko nachystané na príjazd prvých motoriek. No a ako to celé dopadlo? vynikajúco aj keď teda zapršalo, nič to nezmenilo na atmosfére prvého veľkého zrazu v sezóne.

Zraz navštívil aj nejaký pán redaktor, nejakých motorkárskych novín kdesi v amerike. A pekne o nás napísal.

Zraz skončil a nastala najkrajšia nedela v roku ( tá po zraze) . V areále seneckých jazier ostala jediná motorka a to ruský Ural. No on by tam asi ani neostal, len žial ani cez najväčšie úsilie sa nám ho nepodarilo naštartovať.

Bol začiatok mája a postupne sa začalo oteplovať, Zrazové povinnosti sme mali za sebou a sezónu pred sebou. Sezóna 2006 žiaľ kopírovala ostatné tri roky, kedy pršalo neustále.

Blížil sa termín najväčšieho zrazu v sezóne Chopper Show na zlatých pieskoch. Termín sme si s chlapcami z Harleya vymenili

 "že aby mali teplejšie počasie, lebo začiatkom mája je ešte zima" 

A dobre sme urobili. V deń konania zrazu, napriek dátumu (1.6.) lialo ako s krhly a teplomer cez deń ledva olizoval na stupnici 15 stupňov. Večer sa ochladilo ešte viac. Ale aj tak nám to nezobralo na nálade. Maťo mal narodky, tak sme ich tam oslavovali pri fantastickom guláši, ktorý nám pripravil.  Pridali sa aj chlapci s Red Devils a Kolegovia motorkári kdesi zo švajčiarska (THORS).

 

... Leto sa konečne dovalilo so začiatkom školských prázdnin a mohlo sa začať naplno jazdiť. Medzi tým sme v "našej krčme"   poslavovali čo sa dalo .

 

Malý Jaro mal 30, Cicka mal 40, Malý , Mirko mal 50. Okrem iného sa niektorým našim členom narodili aj potomkovia , Ferkovy dcéra Sofia, Vídeńákovi Dcéra Zuzka no a Lupusovi Bruno

V júni prebehla, pre motorkárov netradičná súťaž, varenie rybacej polievky priamo v centre Bratislavy.

 Chlapci varili o stošesť a myslím si že celkom ľuďom aj chutilo. Ako dôkaz, je v krčme zavesený diplom.

Kedže bolo stále teplo, naplánoval Mirko výlet okolo Slovenska na ktorom sa na počudovanie zúčastnilo asi dvanásť motoriek. Cesta bola príjemná a počasie ešte lepšie. Nebyť " Čomiho" pádu na Dedinkách bolo by to stopercentá akcia. Naštastie sa nič nestalo.

 Ďalšie výlety boli  do Maďarska, Čiech, Chorvátska a Rakúska.

S príchodom augusta sa počasie doslova "skurvilo" až na pár slnečných víkendov stálo za prd.

Slnečno a pekne začalo byť až začiatkom septembra.

V septembri sme mali aj naplánovaný tradičný záver sezóny. Po šiesty krát sme sa lúčili zo motosezónou. Tento krát sa to konalo v Patinciach na juhu Slovenska. Aj tu nastali podstatné zmeny. Zmena dátumu, zmena lokality ( vždy sme chodili do hôr) a tá najpodstatnejšia, že po prvý krát sa zúčastnily akcie celé rodiny aj s ďeťmi.

A ešte jedna udalosť, ktorá stojí za zmienku. Naš Lacko sa oženil! Tak nech ti to Laci vyjde a nech sa ti darí

Blížil koniec roka. V decembri sme absolvovali tradičné predvianočné aktivity ako napr. Mikulášska jazda, ktorá bola tradične pod taktovkou RDMC a mikuláška kapustnica v RED BARONS pube.