Zdroj: http://www.redbarons.sk/red-barons-pub/sezona-2004-zrazova-uprsana  •  Vydané: 6.11.2013 8:21  •  Autor: Lupus

Sezóna 2004 Zrazová - upršaná.

Sezóna 2004 Zrazová - upršaná. Tak ako už názov napovedá rok 2004 sa niesol v znamení nášho prvého zrazu a všetko bolo podriadené tejto aktivite. Tu už ide bokom sranda a začíname sa venovať serióznym jednaniam a zháňaním finančných prostriedkov, čo sa nám v podstate darí a koncom januára vyhlasujeme definitívny termín: 28 – 30 mája 2004.

Tento rok si zima povedala že na motorkárov kašle a držala sa tu až niekedy do polovice apríla, no a to sme  ešte nevedeli že počasie sa na nás bude vyburovať celý rok. No ale po poriadku. Sezónu sme začali tradične Zlatých pieskoch a nakoľko počasie už tu ukazovalo svoj trend ( pršalo,svietilo slnko,pršalo) tak sme tu dlho nepobudli. Ďaľšie víkendy a bolo ich hodne, boli zmoknuté a uzimené, radosť s jazdy sa vytrácala a aj keď v duchu „ neexistuje zlé počasie, len zle oblečený motorkár“ sme absolvovali všetky zrazy. Koncom mája vypukla naša zrazová eufória. Polročné prípravy vyvrcholili „Baroňáckim“ zrazom. Žiaľ aj naša akcia sa niesla v duchu novembrového počasia, no ale ani to nám nezobralo optimizmus a dobrú náladu. Chceli sme to? Mali sme to a čo je hlavné, že ľudia, ktorý prišli aj v tejto chladnej pľušti, boli spokojný a tým pádom sme spokojný aj my. Na budúci rok nám snáď počasie bude priať. Aby som nezabudol zraz sa konal na Pezinskej Babe. Po zraze som sa mesiac spamätával a motocykel som ani nevytiahol z garáže aj tak stále pršalo. V júli sa ako tak roztrhala šnúra zlých víkendov no a my sme sa vrátili do starých jazdeckých koľají. Do augusta sme pojazdili niekoľko krát celé Slovensko a boli sme aj na ranči v Čechách, no skrátka bol to jazdecký maratón.

Tento rok sa obnovila tradícia zrazov na Kamennom Mlyne, síce pod taktovkou RED DEVILS M.C. ale na kvalite a nálade  to v žiadnom prípade neubralo, práve naopak. V októbri sme sa IV. Krát lúčili zo sezónou tento krát na novom mieste v Turčianskych Tepliciach. Na tejto, musím povedať zatiaľ najlepšej akcii, sme sa z výnimkou niektorých zaneprázdnených členov zúčastnili v plnom počte čo svedčí o tom že nepodliehame v žiadnom prípade ponorkovej chorobe.

No a čo prinesie rok 2005?.....nechajme sa prekvapiť.